Banketu piedāvājumi

Banketu noteikumi

  • Banketa rezervācijas summa sākot no 100,00€.
  • Ja banketu atsaka – rezervācijas summa netiek atgriezta.
  • Bezalkoholiskais dzēriens 0,5l uz 1 personu.
  • Banketos līdz 10 personām visi ēdieni un dzērieni ir jāpasūta no KRUSTAKROGS kartes.
  • Par alkoholiskajiem dzērieniem vienojas pie pasūtījuma pieņemšanas.
  • Alkohols 1 personai sākot no 2,00€.
  • Ja pasūta tikai ēdienus, „korķa nauda” – 5,00€ no personas.
  • Apkalpošana 10%.
  • Telpu īre no plkst.24:00, 50€/h.

Banketu noteikumi

Morss 1l

2,50 €

Sula 1l

2,50 €

Ūdens ar laimu un piparmētru 1l

2,50 €

Tēja, kafija 1 tase

1,50 €

Vīns 1 pudele

17,00 €

17€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Cepta butes fileja Parmesan siera garozā
  • Cūkgaļas karbonāde pildīta ar kūpinājumu
  • Vistas karbonāde

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Tvaicēti rīsi
  • Svaigu dārzeņu salāti ar bazilika mērci
  • Baltvīna mērce

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Cepešu salāti ar kartupeļu salmiņiem
  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas spārniņi BBQ mērcē
  • Maltas gaļas kroketes Teriyaki – sezama glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis
  • Cāļa gaļas rulete ar sieru un kūpinājumu
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis
  • Zivs alus mīklā
  • Kalmāru gredzeni
  • Krabju spīles
  • Olīves

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Maize ar sviestu

22€ uz vienu personu

Karstie ēdieni: (izvēlas 3 variantus)

  • Grilēta laša fileja
  • Garšaugu sviestā cepta sviesta zivs
  • Vistas gaļas balotīne ar dārzeņiem un sēnēm
  • Kakla karbonādes steiks Terijaky glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis sinepju – apelsīnu marinādē
  • Liellopa gaļas veltnīši ar bekonu, briedinātu rudzu maizi un marinētiem gurķiem sarkanvīna mērcē

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Krāsnī cepti sakņu dārzeņi
  • Baltvīna mērce

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Mazsālīta laša salāti ar paipalu olām un kivi mērci
  • Cepeša salāti ar kartupeļu salmiņiem
  • Cēzara salāti ar grilētu cāļa krūtiņu
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas rulete ar aprikozēm
  • Cūkgaļas saty ar ananāsu
  • Cūkgaļas cepetis sinepju koriandra glazūrā
  • Marmora ruletītes ar svaigsiera un zaļumu pildījumu
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Īslandes menca ar dārzeņu –čilli relišu
  • Laša tartars uz tostiem ar diļļu krēmu
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā
  • Kūpināta sviesta zivs
  • Olīves, kaperi

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļi

Maize ar sviestu

30€ uz vienu personu

Karstie ēdieni: (izvēlas 3 variantus)

  • Butes fileja cepta diļļu sviestā
  • Zandarta fileja garšaugu sviestā
  • Laša fileja dižonas sinepju- medus glazūrā
  • Bekonā tīti cūkas filejas medaljoni ar tomātu salsu
  • Pildīta vistas fileja ar spinātiem un DorBlue sieru
  • Cūkgaļas cepetis sinepju – apelsīnu marinādē
  • Sarkanvīnā sauteti teļa vaigi

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Tvaicēti rīsi
  • Silto dārzeņu salāti
  • Šampanieša mērce

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Marinetu tīģergarneļu salāti ar jūras zāli vakamē dārzeņiem
  • Kūpinātas pīles salāti ar rukolu, aveņu mērci un Parmesan sieru
  • Cēzara salāti ar grilētu cāļa krūtiņu
  • Pērlu Mozarellas siera salāti ar ķirsu tomātiem, zaļumiem un pesto

Gaļas plate: (180gr)

  • Marmora ruletītes ar svaigsieru un zaļumu pildījumu
  • Rostbifs piparu marinādē
  • Cūkgaļas rulete ar zilo sieru un spinātiem
  • Cāļa gaļas rulete ar aprikozēm
  • Vītināts cūkgaļas šķiņķis
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Bietēs izturēts mazsālīts lasis
  • Zandarta rulete
  • Karsti kūpināts lasis ar mārrutku krēmu
  • Siļķe Matjē ar ābolu – sarkano sīpolu tartaru
  • A/K tuncis
  • Kalamati olives

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Maize ar sviestu

40€ uz vienu personu

Karstie ēdieni: (Pasniedz pēc izvēles)

  • Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar Mascarpone biezeni un ceptām austerēm
  • Baltvīnā tvaicēta zandarta fileja ar siltajiem burkānu, kartupeļu, saparģaļu salātiem un vēžu biskas mērci
  • Tītara gaļas balotīne ar trifeļu krēmu, riekstu mērci un spinātu kartupeļiem

Aukstās uzkodas: (150gr uz vienu personu)

  • Mozarella ar ķirštomātiem un bazilika pesto
  • Grilēti cukīni ar kazas sieru un saulē kaltētiem tomātiem
  • Avokādo salāti ar saulē kaltētiem tomātiem kazas sieru un bazilika –balzamiko mērci
  • Lapu salāti ar mango, grilētām garnelēm un ķirštomātu mērci
  • Rukolas salāti ar kūpinātu pīles krūtiņu un aveņu mērci

Gaļas plate: (180gr)

  • Liellopa mēles karpacio ar putotu mārrutku piedevu un rukolu
  • Cūkgaļas rulete ar spinātiem un zilo sieru
  • Vistas saty riekstu panējumā
  • Rostbifs ar sīpolu marmelādi un rozā pipariem
  • Vītināts cūkas šķiņķis ar meloni un zemenēm
  • Marmora ruletītes ar svaigsieru un zaļumu pildījumu

Zivju plate: (150gr)

  • Laša aspiks ar brokoļiem un mārrutku putām
  • Savā čaulā cepta mīdiju gaļa ar Parmesan un paprikas salsu
  • Pašu karsti kūpināts lasis
  • Zandarta rulete ar garnelēm un citronzāli
  • Grill kartupelis ar siļķes – ābolu tartaru un pērļu sīpoliem

Siera  plate: (100gr)

  • Eiropas sieru izlase ar riekstiem, ogām, kļavu sīrupu

Dārzeņu plate: (100gr)

  • Sezonas dārzeņu izlase ar Parmesan mērci

Augļu  plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Svaigi cepta maize ar sviestu

Aukstais galds 20€ uz vienu personu

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu un īpašo šefpavāra mērci
  • Kārtainie tunczivs salāti ar sieru un citronpiparu mērci
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto
  • Cepeša salāti ar kartupeļu salmiņiem

Gaļas plate: (180gr)

  • Serrano šķiņķis ar grissini
  • Maltas gaļas kroketes glazūrā ar sezamu
  • Vistas rulete ar aprikozēm
  • Cūkgaļas cepetis sinepju koriandra glazūrā
  • Marmora ruletītes ar svaigsiera un zaļumu pildījumu
  • Pikantie vistas spārniņi
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Īslandes menca ar dārzeņu –čilli relišu
  • Mazsālīts lasis
  • Butterfly garneles
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā
  • Krabju spīles
  • Olīves, kaperi

Augļu plate(100gr) vai Kūciņa

Maize

20€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Kakla karbonādes steiks Terijaky glazūrā
  • Pildītas vistas fileja ar kazas sieru un spinātiem
  • Cepta butes fileja Parmesan siera garozā

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Tvaicēti rīsi
  • Svaigu dārzeņu salāti ar bazilika mērci
  • Baltvīna mērce

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu
  • Kārtainie tunczivs salāti ar sieru un citronpiparu mērci
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto
  • Cepeša salāti ar kartupeļu salmiņiem

Gaļas plate: (180gr)

  • Serrano šķiņķis ar grissini
  • Maltas gaļas kroketes glazūrā ar sezamu
  • Cūkgaļas cepetis
  • Cāļa gaļas rulete ar sieru un kūpinājumu
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis
  • Butterfly garneles
  • Cepta baltās zivs fileja sarkanajā marinādē
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā
  • Krabju spīles
  • Olīves

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Maize ar sviestu

25€ uz vienu personu

Karstie ēdieni: (izvēlas 3 variantus)

  • Grilēts vistas giross medus – sinepju marinādē
  • Cūkgaļas cepetis sinepju marinādē
  • Cūkas filejas, auksti kūpināta bekona, sēņu un zaļumu balotīne
  • Cepta zandarta fileja
  • Cepta sviesta zivs
  • Liellopa gaļas veltnīši

Piedevas:

  • Garšaugu sviestā cepti kartupeļi
  • Krāsnī cepti sakņu dārzeņi
  • Šampanieša mērce

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Lapu salāti ar Mocarellas sieru un bazilika pesto
  • Cepeša salāti ar kartupeļu salmiņiem
  • Avokādo salāti ar lasi un garšaugu majonēzi

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas balotīne ar trifeļu krēmu
  • Cūkgaļas cepetis
  • Volovāni ar kūpināta cāļa salātiem
  • Medījumu bumbiņas BBQ glazūrā
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Zivs rulete ar garnelēm un citronzāli
  • Zandarta fileja ar Parmesan siera garoziņu
  • Lavašs ar auksti kūpinātu lasi un zaļumiem
  • Citronu mizā marinēts lasis ar biešu svaigsiera krēmu
  • Olīves, kaperi

Dārzeņu plate: (100gr)

  • Sezonas dārzeņu izlase ar Parmesan mērci

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Maize ar sviestu

Furšets 30€ uz vienu personu

Karstie ēdieni:

  • Sarkanvīnā sautēti teļa vaigi ar rozmarīnu
  • Vistas balotīne ar sēņu un zaļumu pildījumu
  • Garšaugu sviestā cepta baltās zivs fileja ar sezamu 
  • Veģetārais – Pērļu kus-kus ar krāsnī ceptiem dārzeņiem

Piedevas:

  • Krāsnī cepti jaunie kartupeļi ar zaļumu sviestu
  • Siltie dārzeņu salāti
  • Baltvīna mērce

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Kraukšķīgie cepeša salāti ar paipalu olu
  • Lapu salāti ar tunci, jūras veltēm un laima – dižonas sinepju mērci
  • Dārzeņu salāti ar pērļu Mozarellu un bazilika mērci

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas rulete ar sieru un saldo piparu
  • Cūkgaļas rulete ar  zilo sieru un melnajām plūmēm
  • Marmora gaļas ruletītes ar svaigsieru
  • Vistas spārniņi pikantā BBQ mērcē

Zivju plate: (150gr)

  • Auksti kūpināts tuncis
  • Baltās  zivs rulete ar dārzeņu žuljenu
  • Spinātu pankūka ar kūpinātu asara krēmu
  • Kalmāru gredzeni alus mīklā ar mārrutku mērci

Siera  plate: (100gr)

  • Sieru izlase ar augļiem

Deserts: (50gr)

  • Tiramisu
  • Aukstā ogu zupiņa ar piparmētrām un piparkūku krēmu

Svaigi cepta maize ar sviestu

Aukstais galds 15€ uz vienu personu

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Cēzara salāti ar grilētu vistas krūtiņu un īpašo šefpavāra mērci
  • Biešu karpacio ar kazas sieru, grauzdētiem lazdu riekstiem un aveņu vinagretmērci
  • Garneļu – avokādo salāti ar ajoli mērci un paipalu olām

Gaļas plate: (180gr)

  • Liellopa  mēle želejā ar graudu sinepēm
  • Cūkgaļas rulete ar spinātiem un zilo sieru
  • Auksti kūpināts bekons ar rumā briedinātām melnajām plūmēm un aprikozēm
  • Pikantie vistas spārniņi
  • Serrano šķiņķis ar grissini
  • Svaigu un marinētu dārzeņu asorti

Zivju plate: (150gr)

  • Īslandes zeltplekstes rulete
  • Karsti kūpināts lasis ar balzamico marinētiem sīpoliem
  • Biešu sulā marinēts lasis ar putotu mārrutku krēmu
  • Zandarts alus mīklā

Augļu plate: (100gr)

  • Sezonas augļu izlase

Bēru mielasts 14€ uz vienu personu

Buljons

Buljona pīrādziņi

Kūciņa

Vīns 50gr

Karstie ēdieni:

  • Cūkgaļas karbonāde 100gr (vai)
  • Vistas karbonāde 100gr
  • Cūkgaļas kotlete 100gr

Piedevas:

  • Vārīti kartupeļi ar dillēm
  • Baltā mērce
  • Štovēti kāposti

Aukstās uzkodas: salāti (150gr uz vienu personu)

  • Mājas rosols
  • Cēzara salāti ar bekonu
  • Grieķu salāti ar Fetaki sieru un bazilika pesto

Gaļas plate: (180gr)

  • Vistas spārniņi BBQ mērcē
  • Maltas gaļas kroketes glazūrā
  • Cūkgaļas cepetis
  • Žāvēta cūkgaļas karbonāde
  • Marinēti dārzeņi

Zivju plate: (150gr)

  • Mazsālīts lasis
  • Marinēta siļķe
  • Krabju spīles
  • Olīves

Maize ar sviestu

Tēja un kafija

10% par apkalpošanu / Oбслуживание 10 % / Service 10%